Kereta Sewa
Langkawi

Kereta Sewa Langkawi gunakan servis untuk terokai keindahan Langkawi.

4 Langkah Mudah
Tempah Kereta Sewa Langkawi

Bayar hanya 30% untuk tempahan sekarang, baki pembayaran semasa pengambilan. Mudah, Selamat, dan Jimat. Tempah sekarang!

Harga Berbaloi

Kami menawarkan kadar sewaan yang kompetitif setaraf kualiti.

Pelbagai Pilihan

Dapatkan kenderaan yang sesuai dengan bajet anda.

Tempah & Bayar

Pilih dan sahkan tempahan Anda dengan Mudah dan Selamat.

24/7 Customer Care

Kami sedia melayani anda. Hubungi Sekarang!

Info & Berita Terkini

F.A.Q

Harga permulaan untuk Kereta Sewa adalah sekitar RM80.00 sehari. sehari adalah bersamaan dengan kiraan 24 jam. Harga ini untuk kereta compact.Pelbagai jenis kenderaan yang disediakan oleh pihak Langkawisky.com

Menyewa kereta di Langkawi sangat disarankan kerana ia lebih murah dan lebih mudah berbanding menggunakan pengangkutan awam. Kereta Sewa adalah pilihan yang bijak untuk menjelajah pulau ini.Anda akan merasai pengalaman seperti orang tempatan apabila berkunjung ke tempat menarik di Langkawi.

Kereta yang lebih kecil seperti Perodua Axia, Proton Saga, dan Perodua Bezza adalah pilihan yang paling mampu milik untuk semua. Ada juga kereta jenis Mini MPV, SUV dan Luxury.

Anda perlu menyediakan lesen memandu yang sah dan pasport atau kad pengenalan untuk menyewa kereta. Dokumen tersebut boleh di muat naik ketika membuat booking secara atas talian. Dokumen itu juga boleh di tunjukkkan ketika anda mengambil kereta. Minimum umur untuk menyewa ialah 21 tahun ke atas sehingga umur 65 tahun sahaja.

Kami menawarkan pelbagai jenis kereta termasuk Compact, Sedans, MPVs, SUVs, dan kereta mewah untuk disewa. Semua kenderaan merupakan latest model. Kenderaan ini dijaga servis dan kebersihan. Anda pasti berpuas hati apabila menyewa dengan Langkawisky.com. Kami ada cawangan di Kuala Lumpur dan Kota Kinabalu.